Intrebari Frecvente

Va rugam sa cititi intrebarile cele mai des intalnite:

Ce taxe de livrare se percep la comenzile online?
Tariful in prezent este de 14 lei/colet prin posta romana si 16 lei/colet prin curierat rapid.Pentru comenzi de minim 300 lei livrarea este gratuita.Pentru zone izolate,neacoperite tariful se renegociaza de la caz la caz.Aceasta deoarece pot exista situatii cand transportul poate depasi valoric pretul produsului sau este foarte costisitor.
Care sunt modalitatile de plata?
Exista doua modalitati de plata: cu numerar la livrare sau prin transfer bancar.
Cat timp dureaza livrarea?
Durata de livrare prin curier rapid este in medie de 24-48h direct la adresa solicitata.De sarbatori sau in conditii meteo dificile pot aparea anumite intarzieri.Atentie:Produsele precomandate (care nu sunt pe stoc momentan) se vor livra la o data ulterioara, dupa re-aprovizionare, data ce va fi comunicata clientului prin e-mail sau telefonic.
Cat de sigur este magazinul online in privinta datelor personale?
Magazinul nostru online este permanent upgradat pentru securitate iar datele personale ale clientilor se folosesc conform legii numai pentru emiterea de facturi sau alte documente necesare si uneori pentru oferte promotionale.
Ce se intampla mai exact dupa efectuarea unei comenzi?
In cazul in care comanda dvs. a fost receptionata, veti primi imediat un e-mail de confirmare iar ulterior in contul dvs. deschis odata cu efectuarea comenzii se vor gasi informatiile legate de livrare respectiv data livrarii,numele curierului si codul (AWB-ul) documentului de transport.In mod obisnuit si curierul anunta prin SMS datele despre livrare.
Voi primi factura pentru produsele comandate?
Da, magazinul online elibereaza facturi iar datele despre firma noastra se regasesc pe pagina "Despre".Facturile se trimit odata cu produsele comandate.

Trimiteti un email

Numele (necesar)

Adresa de email (necesar)

Mesaj

captcha